SEDAGRAPH
Адміністратор
Staff member
Адміністратор
- Solutions
- 9
- Reaction score
- 172
Last edited:
You don't have permission to view the spoiler content.
Log in or register now.
Результат мого домашнього завдання
Пластиліновий Марафон зі Stop Motion анімації - Claymation with Guldies
Завдання 3: Морфінг, Дуги та Стрибки в Стоп Моушен анімації (1 сезон 5 епізод)Третє завдання занурює нас у яскраві фарби покадрової пластилінової анімації. Виконуючи його, я отримав величезну кількість задоволення. Тут також важливі Ease in і Ease out у всіх ключових діях, а їх тут виявилося цілих дві - підготовка до стрибка і сам стрибок
Вимоги до завдання:
- Якщо вийде, не використовувати Onion-skin.
- Використовувати частоту кадрів 18fps.
- Користуватися дугами.
- Застосовувати Ease in Ease out

Рекомендації:
- Закріпіть штатив до підлоги. Я закріпив його старим пластиліном, дуже круте рішення - штатив стоїть як укопаний.
- Згладжуйте поверхню пластиліну пальцем, щоб домогтися блиску.
- Руки мають бути чисті. Під час роботи з пластиліном, використовуйте вологі серветки.
- Витирайте сліди від пластиліну на поверхні перед зйомкою кадру. Можете використовувати вологу серветку, вона дуже круто справляється зі слідами від пластиліну.
- Не забувайте про таймінг і спейснг у вашій анімації, щоб домогтися реалістичності рухів об'єкта. Що таке таймінг і спейсинг?
- Використовуйте 5 дублювальних кадрів у момент підготовки стрибка.
- Використовуйте 2 дублювальні кадри у верхній точці під час погойдування об'єкта.
Послідовність кадрів під час анімації стрибка
Бажаю вам успішного виконання практичного завдання Морфінг, Дуги і Стрибки в Стоп Моушен анімації
1 Сезон:
Ознайомитися із Завданням №1: Прискорення та уповільнення в Стоп Моушен анімації
Ознайомитися із Завданням №2: Прискорення і різка зупинка в Стоп Моушен анімації
Ознайомитися із Завданням №3: Морфінг, Дуги та Стрибки в Стоп Моушен анімації
Ознайомитися із Завданням №4: Ковзання в Стоп Моушен анімації
Самостоятельная работа:
Ознайомитися із Завданням №5: Стрибок у Стоп Моушен анімації
Ознайомитися із Завданням №6: Стрибок і морфінг у Стоп Моушен анімації
Ознайомитися із Завданням №7: Руйнування та морфінг у Стоп Моушен анімації
2-й Сезон.
Ознайомитися із Завданням №8: Рідина в пластиліновій анімації