Пластиліновий шрифт Claygraph

Currently reading:
Пластиліновий шрифт Claygraph

SEDAGRAPH

Адміністратор
Staff member
Адміністратор
Solutions
9
Reaction score
174
Last edited:
Sedagraph Clau Font

Всим привіт друзі!
Я розпочав свій камбек у стоп моушен анімацію зі створення необхідних матеріалів для ведення соціальних мереж таких як Twitter, Instagram, YouTube та інших середовищ для свого розвитку. Плани величезні і я вирішив почати з малого. Сьогодні закінчив створення першої версії свого брендового пластилінового шрифту, покищо під пілотною назвою Sedagraph. Це дозволить мені створюванти відео та фото матеріали зі своїм власним шрифтом в рамках свого концепт дизайну.

Зроблено:
  • Розробив дизайн та перевів його в векторну графіку.
  • Англійський алфавіт та більш десятка основних символів.
  • Українский алфавіт без літери "Ґ"
В планах на майбутнє:
  • Допрацювання дизайну шрифту
  • Додавання інших необхідних символів та знаків
Чи можливо скористатися шрифтом Sedagraph?
Так! Шрифт можливо буде придбати за символічну ціну в одному з NFT маркетплесів. В якому саме, я ще не вирішив, та принцип придбання буде простий. Для того, щоб мати можливість користуватися шрифтом та отримувати оновлення, вам необхідно буде придбати одну з моїх робіт в рамках цього шрифтового проекту. Згодом додам більш детальнішу інформацію та посилання.

Як самому створити свій власний шрифт?
В майбутньому, якщо буде попит, я створю навчальні матеріали які допоможуть вам створити власний шрифт без глибинних навичків.

Буду дуже вдячний за зворотній зв'зок! Чи сподобався вам мій шрифт?

SEDAGRAPH

Адміністратор
Staff member
Адміністратор
Solutions
9
Reaction score
174
Last edited:
Preview Forum.jpg

Шрифт доведений до пристойного стану та отримав ім'я "Claygraph" і тепер доступний у рамках NFT проекту.

Характеристики:
  • Латиниця та Кирилиця;
  • Накреслення: прямий;
  • Насиченість: жирний
  • Ширина: шрифт фіксованої ширини;
  • розмір (кегль) у пунктах (1 пункт = 1/72 дюйма);
  • чіткість (чіткий).

Умови використання:
  • Щоб користуватися шрифтом вам необхідно стати Тримачем Шрифту (Font Holder). Це означае що вам потрібно прибати ключ доступу за -->ЦИМ<-- посиланням. Після придбання NFT доступу ви зможете перейти на мій дискорд сервер, пройти верифікацію і вам відкриється в автоматичному режимі доступ до приватного розділу з файлами, оновленнями та іншою важливою інформацією.
Що вас чекае?
  1. Шрифт і далі буде розроблюватися і оновлюватися. Будуть додаватися нові символи, насичесність, накреслення його різновид та інше.
  2. На базі шрифту буде створюватися анімований Алфавіт, обернутий у проект AfterEffects, медіафайли с альфаканалом та відкритий до використання Тримачами Шрифту.
  3. Тісний контакт із розробником, можливість внесення різноманітних пропозицій до їх втілювання у майбутніх оновленнях.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.