Новини Коротко про плани на 2023 рік!

Currently reading:
Новини Коротко про плани на 2023 рік!

SEDAGRAPH

Адміністратор
Staff member
Адміністратор
Solutions
9
Reaction score
174
Last edited:
Вітаю шановне товариство! Тривалий час я не міг повернутися до творчості через цілу низку форсмажорних причин. Одна з них, хоча не основна але дуже вагома - це творча депресія, яку наразі як мені здається я подолав. І поки нам дають світло в будинку я можу планувати свою роботу і працювати. Нижче я додам список тіх дій які вже киплять і ті які я запланував в найближчий час.

Список моїх планів на 2023 рік.

1. Українізація форуму.
В данний момент я займаюсь перекладом форуму і його функціоналу на Українську мову. Також паралельно, я роблю перші кроки по вивченню рідної мови і надіюсь вже в найближчий час почати думати на ній!
2. Допрацювання форуму.
Чищу, видаляю зайве, перепрацьовую функціонал та багато інших помітних й не дуже речей.
3. Створив групу нашого товариства в Телеграм замість видаленої старої, де ми зможемо бути на зв'язку - доєднуйтесь. Детальніше читайте цю тему
4. Планую створювати навчальний україномовний контент по NFT і Stop Motion анімації у вигляді коротких статей тут на форумі та відеороликів на своєму YouTube каналі.
5. Продовжую працювати на просторі NFT. Там я почав формувати співтовариство NFT митців яке поєднаю з нашим товариством, а також продовжую створювати авторські нфт проекти і коллекції. Маю амбіційні плани на ці рахунки і вцьому році Жадаю їх реалізувати.
6. Планую створити 2 навчальних Курси. Перший по NFT, а другий по стоп моушен анімації. Подробіці покищо розголошувати не буду.
7. З нетерпінням чекаю нашої перемоги і Возз'єднання з моєю сім'єю

Насправді це верхівка айсбергу моїх ідей і я дуже радий що мені вдалося розпочати цей рік з натхненням! Невідомо що буде завтра, та я буду намагатися коректувати заплановане згідно з майбутніми реаліями.

Доречі, поки я тут все планував та формував цю невеличку тему, мені написав David Daniels! Це людина першопрохідник жанру Strata Cute анімації і він запитав мене, чи може він використати мої аніймації по цій темі на своїх сторінках в інтернеті. Очевидно що я не проти! Для мене це величезний Респект і я пишу ці рядки у неймовірному душевному піднесенні!

Бажаю всім нам скорішої Перемоги!
Бережіть себе і свої сім'ї!
Творчої наснаги і успіхів!

З повагою, Євген!

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.