Вирішено! Безкоштовна ДрагонФрейм? Чи працює?

Currently reading:
Вирішено! Безкоштовна ДрагонФрейм? Чи працює?

megavid

Користувач
Користувач
Reaction score
2
Last edited by a moderator:
Хворе питання, але актуальне - як подряпати ДрагонФрейм ламану, якщо не секрет? Або ж все ж таки оплатити і взяти ліцензію?))) Дорого, напевно(((( Пробував багато версій завантажувати, але зламати так і не вдалося((( Пліз - Хелп))))))

Привіт. В мережі доступна стабільна версія 4.1.8. Але на нашому ресурсі ми не публікуємо посиланнь на піратські ресурси. Якщо ви надумаете купувати офіційну версію, можете звернутись і ми допоможемо отримати знижку, так як маємо потужні стосунки з компанією Dragonframe.

Привіт. В мережі доступна стабільна версія 4.1.8. Але на нашому ресурсі ми не публікуємо посиланнь на піратські ресурси. Якщо ви надумаете купувати офіційну версію, можете звернутись і ми допоможемо отримати знижку, так як маємо потужні стосунки з компанією Dragonframe.
euGeneДобре) Це добра новина) А якщо ми спишемось інакше, та Ви мені посилання таке зкинете? Якщо воно зайде, то, звісно, буду через Вас її придбавати)

Добре) Це добра новина) А якщо ми спишемось інакше, та Ви мені посилання таке зкинете? Якщо воно зайде, то, звісно, буду через Вас її придбавати)
megavidНажаль в мене не має такого посилання. Ти можеш спробувати тріальну офіційну версію, щоб відчути всі можливості програми.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Back